میزان آلومینیومی که هنگام پخت و پز به غذا منتقل می شود متفاوت است.مطالعات نشان میدهد پختن گوشت قرمزبا فویل آلومینیومی می تواند آلومینیوم موجود در غذا را بین 89 تا 378 درصد افزایش دهد.این مطالعات در خصوص خطرات استفاده مداوم از فویل آلومینیومی در پخت و پز هشدار می دهند.

کاربردهای فویل آلومینیومی

فویل آلومینیومی را میتوان برای مصارف بهداشتی، در صنایع غذایی ، صنایع دارویی ، بسته بندی و همچنین به عنوان عایق به کار گرفت ، که این امر به دلیل انعطاف پذیر بودن فویل آلومینیوم ها در ضخامت های مختلفی در بازار وجود دارند، امکان پذیر است.

به دلیل استفاده و استقبال زیاد ، شرکت آلومینیوم هزار برای آسایش حال متقاضیان محصولات فویل آلومینیومی را با کیفیت عالی در اختیارشان قرار می دهد